Med kærlighed, inspiration og passion for tøj har vi skabt Trendday design - også kaldt TDY Design. Et eksklusivt brand designet med henblik på at give vores kunder noget unikt og spændende, men til en pris de fleste kan betale. Vi bestræber os på, at lave en rød tråd igennem mange af vores designs - og vi er bestemt ikke gået på kompromis med kvalitetten.

Om TDY Design


TDY Design er skabt af indehaverne Camilla Krøyer og Kasper Bondegaard i København i 2016.
Designer Camilla har, med sin kreative frihed og rette mængde plads, skabt nogle spændende og gennemtænkte designs i alle TDY styles.
Med location over hele Danmark, bliver TDY Design udelukkende forhandlet igennem Trendday's egen webshop - og det er heller ikke planen, at TDY design skal ud i forretningerne.

"Brandet har stærke rødder på Sjælland, men også i store dele af Jylland. Vi kan mærke efterspørgslen er stor, hvilket betyder vi må arbejde endnu hårdere for at følge med." - Camilla Krøyer, Designer and Co-founder.

Med tålmodighed og sans for kvalitet, har Camilla og Kasper været på mange forskellige fabrikker rundt omkring i verden for, at præcisere og udvælge det stof, der bliver brugt til TDY design.
Et af vores krav var at, der ikke skulle gåes på kompromis med kvalitet.
"Om nødvendigt ville vi starte hele produktionen om, hvis kvaliteten ikke svarede til vores forventninger." - fortæller Camilla. 

Hvad er planen med TDY design i fremtiden?
Der kommer til, at blive set meget mere til dette design i den nære fremtid. Det er et brand, der er kommet for at blive, hvilket ses i det hurtigt voksende sortiment og ekstreme markedsføring.

Da Camilla og Kasper startede brandet i 2016, havde de en idé om, at prisklassen skulle være en pris de fleste kunne betale.
Der kan dog forekomme problemer, når man både skal have lækker kvalitet, pris og komfortable styles.
Men problemstillinger er til for at blive løst, og gennem mange regnestykker er der fundet et løsningsforslag.
I kan derfor forvente, at priserne ligger mellem 80 - 999 kr.
Dog vil der komme helt ekstra ordinære og eksklusive styles i fremtiden, som måske vil ligge over den prisklasse. Det kan fx lækre fake fur jakker, som i flere år har været en kæmpe succes.

"Udfordringen ved at skille sig ud fra andre virksomheder via den vej vi har gjort, har givet Trendday, men også vores kunder, troen på, at TDY Design tage Danmark med storm.
- Kasper Bondegaad, Co-Founder.

Udfordringen ved at skille sig ud fra andre virksomheder via den vej vi har gjort, har givet Trendday, men også vores kunder, troen på, at TDY Design tage Danmark med storm.

Kasper Bondegaad, Co-Founder