Praktik som kundeservice

Trendday søger praktikant indenfor kommunikation og kundeservice

Vi søger en dygtig og social praktikant, som primært vil varetage kommunikation i virksomheden – herunder mails, livechat og telefonopkald inden for retail brancen

Som praktikant vil du være ansvarlig for at lede og udvikle Trenddays virksomhed indenfor kundeservice. Du vil have ansvaret for kommunikationen til kunderne alene eller sammen med en medarbejder, og vi søger derfor en person, der kan tage selvstændige beslutninger og bevare overblikket, når der er meget at se til. 

Dit fokus

Dit fokus vil være at øge vores kundetilfredshed og forbedre kundeservice – vi ser derfor gerne, at du selv tænker ud af boksen og kommer med kreative forslag. Du skal vejlede kunder på bedst mulig vis, mens du samtidigt opfordrer til yderligere mersalg.

Vi ser praktikken som en mulighed for at varetage en ansvarsfuld stilling i en virksomhed i vækst, og for den rette person er der et stort potentiale for yderligere karrieremuligheder i virksomheden. Du vil indgå i et team med blandt andet ejerne af virksomheden, og du får mulighed for at opleve på tæt hold hvilke udfordringer, der kan være i en nyopstartet virksomhed.

Hvem er du?

Du er en serviceminded og resultatorienteret person, som motiveres af at udvikle virksomheden og give vores kunder en god oplevelse. Du er vant til at håndtere kunder og ved hvad der skal til for at gøre en kunde tilfreds. Du skal kunne arbejde selvstændigt efter du er blevet lært op i de forskellige processer (vi vil altid være der til at guide dig i retning af Trenddays værdier, så du får mest muligt ud af dit praktikophold). Som praktikant er du relationsskabende, kommunikativ og trives i en virksomhed under udvikling. Du skal være engageret og føle ansvar overfor de opgaver, du bliver stillet.

Hvem er Trendday?

Vi er en webshop i vækst, der sælger tøj til piger og ýngre kvinder. Siden virksomhedens opstart i april 2015, har vi været igennem en rivende udvikling, og derfor er vi nu klar til at udvide vores lille team med en spændende og lærerig praktikplads. Vi brænder for den gode shopping oplevelse, for kontakten til kunderne og selvfølgelig for mode.
Vi har beliggenhed på bredgade 21b, 1260 kbh K

Hvilke opgaver tilbyder vi?

Vi vægter vores kunder højere end noget andet, og vi bestræber os altid på at give den bedst mulige service. Kommunikation mellem virksomhed og kunde er derfor i højsædet. Praktikken er ulønnet. 

Du vil stå for optimering og håndtering af følgende:

 • Effektivisering og automatisering af mails
 • Kampagne emails til perioden du er i praktik
 • Livechat 
 • Telefon
 • Kommunikation med pakkemedarbejdere og lager
 • Trustpilot- og Facebook rating 
  Samt optimering af alt ovenstående

Hvad leder vi efter?

 Vi ser gerne, at du:

 • Læser på en relevant uddannelse indenfor kommunikation og service
 • Er flydende i mundtlig og skriftlig dansk
 • Brænder for kommunikation og god service
 • Er social, har masser af gåpåmod og kan arbejde selvstændigt
 • Har erfaring indenfor service og kommunikation
 • Kan jonglere med flere bolde i luften 
 • Har et praktikforløb på 3-4 måneder hos os

Det er en fordel, hvis du allerede har arbejdet med service og kommunikation i en anden virksomhed.

Lyder det som noget for dig?

Kontakt FOUNDER Camilla Krøyer , kroeyer1@gmail.com

Dette er en standard cookie-meddelelse, som du nemt kan tilpasse eller deaktivere, som du vil i administratoren. Vi bruger cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside.

PRIVAT POLITIK
Pre-loader
x