Trendday.dk er en webshop der sælger tøj til piger/kvinder. Vi er altid opdateret med den nyeste mode.

TRENDDAY er en webshop, der sælger tøj til kvinder og piger. Med hovedfokus på vores egne brands designet af Camilla Krøyer, bestående af 'TDY Design' & 'Camilla Krøyer Ltd.'. Disse styles og pieces, er hver for sig unikke og udvalgte vil kun blive produceret 1 gang, for så ikke at blive restocked. På denne måde tilfører vi eksklusivitet til vores brand og din garderobe.

TDY Design er skabt af TRENDDAY selv, og gennem vores eget brand får du adgang til lækre styles til favorable priser. Vi følger altid de nyeste trends, så du kan holde dig opdateret på, hvad der rører sig i modebilledet.

Vi ved også godt, at når man køber tøj over nettet, kan det være svært at vide, hvordan tøjet føles og passer. Derfor bestræber vi os altid på at bruge billeder af modeller og bloggere, så du kan få en fornemmelse for tøjets pasform. Du kan læse om tøjet, dets detaljer og pasform i beskrivelsen til højre for produktet.

Trendday i vækst

Indtil videre har TRENDDAY været en kæmpe succes i Danmark, og i maj 2016 vandt vi månedens webshop hos Trendsonline. Facebook Business har også skrevet en artikel om den vækst, vi har oplevet gennem vores sociale medier.

Vi glæder os til at dele alle de fede oplevelser med i fremtiden, og hvis I er interesserede, kan I lære mere om TRENDDAYS vilde rejse ved at trykke på linket.