Trendday.dk er en webshop der sælger tøj til piger/kvinder. Vi er altid opdateret med den nyeste mode, og oftest er vi så meget på forkant at butikkerne ikke kan følge med.

TRENDDAY er en webshop, der sælger tøj til kvinder og piger. Vi udvider hele tiden med nye brands, så der er noget for enhver smag - uanset præference. Lige nu har vi mærker som Neo Noir, minimum, Moves by minimum, Pieces, Y.A.S, Pilgrim, OW Intimates og vores eget brand TDY Design, som i flere år har produceret lækre fake fur jakker i fantastisk kvalitet.

TDY Design er skabt af TRENDDAY selv, og gennem vores eget brand får du adgang til lækre styles til super fine priser. Vi har både produceret faux fur, kjoler, toppe, tasker og meget andet - og vi følger altid de nyeste trends, så du kan holde dig opdateret på, hvad der rører sig i modebilledet.

Vi ved også godt, at når man køber tøj over nettet, kan det være svært at vide, hvordan tøjet føles og passer. Derfor bestræber vi os altid på at bruge billeder af modeller og bloggere, så du kan få en fornemmelse for tøjets pasform. Du kan læse om tøjet, dets detaljer og pasform i beskrivelsen til højre for produktet.

Trendday i vækst

Indtil videre har TRENDDAY været en kæmpe succes i Danmark, og i maj 2016 vandt vi månedens webshop hos Trendsonline. Facebook Business har også skrevet en artikel om den vækst, vi har oplevet gennem vores sociale medier.

Udover vores danske marked, har vi kunder i Finland, England, Norge og Sverige. I 2017 forventer vi at opleve ligeså stor vækst i Sverige, som vi har i Danmark indtil videre. Vi forventer ligeledes at Norge bliver et marked, hvor vi kan etablere os og få et stærkt brand.

Vi glæder os til at dele alle de fede oplevelser med i fremtiden, og hvis I er interesserede, kan I lære mere om TRENDDAYS vilde rejse ved at trykke på linket.