Vær med til at udvikle Trendday's DNA.

Vil du være med til at udvikle Trendday.dk? Vi søger 10 piger til at teste nye tiltag en aften på vores kontor. 

Selve aftenen går ud på, at du som forbruger skal teste ting af på webshoppen. Vi vil gerne se hvordan, at du som potentiel kunde reagerer på nye tiltag. 
Siden 2015 har vi ændret markant på webshoppens design, men vi har egentlig ikke hørt jeres mening - og det er jo det der tæller, ikke? 
Vi vil gerne have, at du er med til fortælle os hvad vi gør rigtigt, og hvad vi gør forkert. Det betyder, at din mening får indflydelse på ændringer af Trendday's fremadrettede DNA. 

Hvilke kunder søger vi?

De 10 piger behøves ikke, at være direkte kunder hos Trendday. Du behøver faktisk ikke en gang at have handlet på nettet før. For at skære det helt ud i pap, så er det ligegyldigt om du er kunde, har været kunde, eller ikke har været kunde endnu - vi har brug for din mening.

Selve aftenen:

Det bliver en skide sjov aften med hygge, forsøg mm. I løbet af aftenen vil der være mad og drikke - vi bestiller nok nogle pizzaer. 

Kunne du tænke dig, at være med til at udvikle Trendday.dk? Hvis ja, så skriv til kasper@trendday.dk, og så sender vi dig agenda og tidspunkt for aftenen. 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Obs: Det er ikke lønnet. Du skal afsætte ca. 3 timer.

Dette er en standard cookie-meddelelse, som du nemt kan tilpasse eller deaktivere, som du vil i administratoren. Vi bruger cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside.

PRIVAT POLITIK
Pre-loader