Køb tøj på afbetaling gennem ViaBill ved at vælge ViaBill som betalingsmetode

Hos Trendday har vi fornøjelsen af at kunne tilbyde vores kunder, at de kan købe tøj på afbetaling. Vi har lavet et samarbejde med ViaBill, der gør det muligt for dig at afbetale på din ordre ved Trendday på forskellige måder. Læs med her for at få mere af vide:

 

To måder at købe tøj på afbetaling

 
Den første valgmulighed, du har, er at skubbe betalingen af ordren 30 dage frem. Dette kan du gøre helt uden renter og gebyrer, hvis du fx har udset dig nogle lækre produkter, som du gerne vil vente med at betale til efter den 1., eller hvis du bare godt kunne tænke dig at modtage din ordre først, før du bestemmer dig, om du vil beholde dine ting.

Hos ViaBill har du også mulighed for at dele din betaling op i mindre bidder – helt præcis 10 af slagsen. Den anden valgmulighed for afbetaling af dit køb hos Trendday er således, at du betaler et fast beløb hver måned over ti måneder. Vælger du denne afbetalingsmulighed, så betaler du et lille gebyr hver måned sammen med beløbet. Du kan selvfølgelig til enhver tid betale det fulde beløb ud på din ViaBill-profil.

Hos Trendday kan vi forsikre vores kunder om, at det er både nemt, sikkert og trygt at købe tøj med ViaBill – det bliver ikke meget mere simpelt at købe tøj på afbetaling.

 

Sådan køber du tøj med ViaBill


Kunne du tænke dig at afgive en bestilling med ViaBill som betalingsmetode? Så skal du bare handle hos os præcis, som du plejer! Du vælger dine produkter, kommer dem i kurven og fortsætter til betalingssiden – hvor du hos andre webshops skal vælge mellem Dankort, kreditkort, MobilePay eller andre betalingsmetoder, kan du hos Trendday også vælge ViaBill!

Efterfølgende vælger du din foretrukne forsendelsesmetode og bliver videresendt til en krypteret side, hvor du skal oplyse dine informationer til ViaBill – når disse er godkendt, er dit køb gået igennem, og du vil snarest modtage en e-mail om dine kontoinformationer hos ViaBill. Du skal logge ind på din profil gennem ViaBills hjemmeside for at se, hvor meget du skal afdrage med i måneden, hvis du vælger at dele din betaling op over 10 måneder.

Inspiration til dit tøjkøb med ViaBill


Hos Trendday elsker vi at inspirere vores kunder med de nye, lækre styles, vi har modtaget på shoppen – og selvfølgelig også de klassiske varer, som vender tilbage hvert år med lige stor succes; det er fx vores smukke faux fur jakker, som er lavet i kunstpels og kommer i forskellige længder og farver, som altid matcher sæsonens hotteste trends. Vores fake fur jakker er et rigtigt luksuskøb, og selvom vi selvfølgelig tilbyder en fantastisk kvalitet til prisen, så kan det nogle gange være rart at kunne dele sin betaling op i flere omgange.

Har du forelsket dig i en af vores skønne jakker i fake fur? Så skal du da også have det rigtige outfit at bruge den til! Klik ind og tag et kig på vores store udvalg af bl.a. Y.A.S kjoler og Neo Noir kjoler; to brands som vores søde kunder (forståeligt) er helt vilde med. Her finder du med garanti det perfekte outfit til en aften i byen eller cocktails med veninderne, uanset om du går efter et klassisk, moderne, afslappet eller fint look!

På vores hjemmeside kan du finde en masse inspirationsbilleder taget af Camilla, hvor hun sammensætter forskellige outfits af de nyeste og mest moderigtige styles, vi netop har fået på lager. Trendday elsker mode, og vi elsker at kunne inspirere kunder og følgere til, hvordan de kan mixe og matche mellem alt det fine tøj, vi har på siden - og ønsker du at gøre en virkelig god handel, så anbefaler vi selvfølgelig også et smut forbi vores udsalg for at se, hvad vi har tilbud på lige nu!