Handelsbetingelser

 Handelsbetingelser

 På Trendday.dk kan du som kunde, kun købe produkter.

Ved bestilling af varer på Trendday.dk bekræfter du, at du er 16 år eller ældre.

Ved køb via Trendday.dk accepterer du disse generelle betingelser.

Generelle oplysninger 

TRENDDAY ApS (kontor-adresse IKKE LAGER, heller ej retur adresse)

CVR 40497684

Adresse: BREDGADE 21B, 1SAL , KBH K 

E-mail: info@trendday.dk

LAGER RETUR: TRENDDAY, BIRKELYPARKEN 114, 2670 GREVE

Bestilling

  • Varen bestilles online via www.Trendday.dk
  • Ved bestilling angives navn, adresse, e-mailadresse og kontooplysninger.
  • Betalingen sker først når varen bliver sendt til dig. Afsendelsen af ordrebekræftelse sker umiddelbart efter, at du har gennemført et køb. Du vil efterfølgende få en mail med en bekræftelse i, at varen er sendt efter afsendelse.
  • Når købet er gennemført vil ordrebekræftelsen blive sendt pr. e-mail til den e-mail-adresse, som du angiver i forbindelse med bestillingen. Vær opmærksom på at i visse tilfælde kan opfattes disse som spam og ryger dermed i dit spamfilter - tjek venligst dette før du kontakter os. Afsendelsen af ordrebekræftelse sker umiddelbart efter, at betalingen er registreret på vores konto.
  • Ved køb af gavekort vil du modtage en ordrebekræftelse fra Trendday.dk med oplysningen om indløsning.

 

Priser

Alle priser angivet på Trendday.dk er inklusiv moms.

Hvis en pris er åbenlyst forkert, og du rimeligvis burde havde opdaget dette, er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris. Der henvises til købeloven "at handle i god tro". 

 

Betaling

Hos Trendday.dk kan du betale med Visa, Mastercard, Mobilepay, Viabill, Maestro.

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse den 20. i hver måned. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill.

ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr. Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress. Har du allerede en Viabill konto, koster det 39kr. i gebyr hver måned. 

Læs mere: https://viabill.dk/forretningsbetingelser/premium/

Kampagner

Ved kampagne 'GRATIS FRAGT & RETUR' skal dette forståes, at hvis du har lavet en ordre i kampagne perioden vil trendday.dk stå for returfragt gebyr, som kun er den returlabel der udstedes af os. Du kan ikke sende den selv og fremvise kvittering, og derefter få beløbet refunderet. 
Ordre lavet udenfor kampagne perioden er pålagt retur gebyr fragt på egen hånd.

Ved "GRATIS GAVE" eller 'GOODIEBAG' -kampagner, får man en gratis gave med i sin ordre, såfremt der er købt et produkt. I nogle tilfælde kan kampagnen være ved køb af et minimums beløb og så vil dette fremgå. Gratis gaver vedlægges i ordrerne *så længe laver haves. 
Sender man hele sin ordre retur, skal gratis gaven også sendes med retur. Vælger man at beholde gaven, vil gavens pris blive fratrukket det refunderede beløb. Overstiger gavens pris med det du har købt samlet, holdes pengene indtil gaven er sendt med retur. 

Ved 3 for 2 kampagne , får du ved køb af 3 smykker, det billigste GRATIS. Sender du 1 smykke retur, vil rabatten du har fået blive ligeligt fordelt på alle 3 smykker. Sender du 2 ud af de 3 smykker retur, vil du betale fuld pris for dit beholdte smykke. 

Eksempelvis : 3*249kr smykker får du får, ved brug af rabatten, til 498kr - Smykkerne koster altså 166kr stk. Sender du 1 smykke retur, vil du få refunderet 166kr. Hvis du sender begge smykker retur vil du få refunderet 249kr og du vil have betalt 249kr for det ene smykke du har beholdt. 

Hvis dine smykker varieres i pris, vil procentdelen af rabat være mindre på smykket der koster mindst.


Nyhedsbrev tilmelding

Ved tilmelding af Nyhedsbrev accepterer du at du får vores emails. De GRATIS* 100kr, kræver du bruger 699kr og bruges ved checkout.

Har du ikke modtaget emailen? Så tjek gerne din spam, junk mv. Eller skriv til vores livechat. 

Levering

Bestiller du før kl. 14:00, bliver din ordre sendt samme dag. Ordrer afgivet efter kl. 14:00 bliver sendt dagen efter. Du modtager din ordre indenfor 1-3 hverdage - i nogle tilfælde allerede dagen efter, hvis du bestiller før kl. 14:00.
*Der henvises til "levering og returnering", hvor der kan stå ændringer i særlige perioder.

TRENDDAY leverer gennem GLS og DAO. Pakken kan sendes til din adresse eller det nærmeste posthus eller pakkeboks i dit område. Vi sender altid din pakke forsikret med et leveringsgebyr på 30-59 kr. Køber du for over 599 kr. får du fri fragt med DAO.

Leveringstiden fremgår under det aktuelle produkt, og forudbestillinger har ekstra leveringstid. Bestiller du andre varer med din forudbestilling, kan disse varer sendes først. Ønsker du at få din ordre opdelt, så bedes du skrive til info@trendday.dk.

Du modtager dato for forsendelse pr. mail, efter din ordre er godkendt.

Vi afsender varer dagligt, så medmindre andet er oplyst vil den forventede leveringstid være mellem 1-3 dage.

I tilfælde af forsinkelser, restordre eller udsolgte varer, bestræber vi os på hurtigst muligt at informere dig herom, og hvad vi kan gøre i sagen – f.eks. give dig pengene tilbage, eller hjælpe dig med at finde en tilsvarende vare et andet sted.

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, du modtager hver enkelte varer.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen, til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@Trendday.dk. eller benytte standard fortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked. Vælger du at gøre dette alligevel, vil vi opkræve fragten herfor.

Vores kundeservice bestræber sig på, at besvare dine spørgsmål på mail indenfor 24 i hverdagene - så det er ikke garanteret, at din bestilling vil kunne ændres eller annulleres, selvom du kontakter os med det samme eller i weekenden, men vi når det i fleste tilfælde.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Fra dagen du modtager pakken, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Vi anbefaler at du benytter dig af vores returlabel, på den måde er pakken forsikret. Vores returlabel bliver sendt med GLS til 46,50 kr. 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til: Trendday.dk, Fuglebækvej 3D, 2770 kastrup

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler gælder for varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du reklamationsret i 24 måneder.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. 

Inden du sender varen så tag kontakt til os, så vi kan fremsende dig en returlabel.

Varen sendes til: Trendday.dk, Fuglebækvej 3D, 2770 Kastrup

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet og fremsende din ordrebekræftelse.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Ansvarsbegrænsning

Vi er kun ansvarlige så længe det følger af lov.

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: 

Navn, adresse, telefonnummer(valgfrit) og mailadresse.  

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.   

Personoplysningerne registreres hos Trendday ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.   

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.  
 
Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.   

Den dataansvarlige på www.Trendday.dk er Trendday ApS. 

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. 
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@trendday.dk
 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte (indsæt kontaktinformation for relevant person/enhed i webshoppen). Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:
 
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk
 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr ”  

 

Standardfortrydelsesformular 

Find standardfortrydelsesformularen HER

Dette er en standard cookie-meddelelse, som du nemt kan tilpasse eller deaktivere, som du vil i administratoren. Vi bruger cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside.

PRIVAT POLITIK
Pre-loader
x