Hos Trendday.dk kan du til dels ombytte gratis, hvilket betyder, at du kan sende din vare retur til os, hvis den er for stor eller for lille - og så sender vi den korrekte størrelse til dig uden ekstra omkostninger. Den eneste omkostning du selv står for, er når du sender pakken retur til os. Ligesom vores returret, har du 14 dage til at ombytte din vare. 

Sådan ombytter du:

  • Du betaler selv for en forsikret returlabel og sender pakken retur til os. Vi har sørget for, at du kan oplyse hvilken størrelse, varen skal ombyttes til på en returseddel, der sammen med din returlabel sendes til din e-mail. 
  • Når vi modtager pakken, sender vi den ønskede, ombyttede vare til dig uden ekstraomkostninger - det er her, den til dels gratis ombytning træder i kraft.
  • Du modtager du en mail eller SMS fra PostNord, når din pakke er landet på det nærmeste posthus/pakkeboks.
  • Det er også muligt at ombytte fysisk. Lav en aftale med os på info@trendday.dk, hvor du skriver ordrenummer, hvad du ønsker at få ombyttet til, og hvornår du har mulighed for at komme forbi.
  • Kan du ikke finde noget på shoppen lige nu, kan du få udstedt et tilgodebevis, der gælder i 12 måneder. Hvis du ønsker tilgodebevis i stedet for ombytning, skal du skrive det på den seddel, du sender retur med pakken.
  • Vi anbefaler, at du sender ombytning og retur tilbage i original emballage.

KØB RETURLABEL HERVores returlabel bliver sendt med GLS til 46,50 kr. 

Det er på eget ansvar at sende uden forsikring. Pakken kan risikere ikke at komme frem til vores kontor, hvis du vælger den leveringsmetode.