Camilla Krøyer Jewellery

Læs om brandet her

Da jeg var 21 i 2016 startede jeg i forbindelse med trendday.dk at designe tøj, udfra blot ideer som jeg spottede i gadebilledet. Det tog fart & pludselig stod vores private-label/eget brand for over 80% af omsætningen hver måned.

I slut 2017 besluttede jeg mig for at udvide med en smykke-kollektion. Til min store overraskelse var smykke verdenen og tøjbranchen på ingen måde den samme.

Jeg stod med en smykke-kollektion hvor jeg havde satset på en masse farver som jeg havde set i modeugen samme sommer, men mit fokus og flair lå jo ved tøjet, farverne dertil og de forskellige prints. Det afspejlede sig faktisk helt forkert i den første kollektion, og det gik IKKE godt. Jeg lagde hovedet i blød og tænkte meget over min egen personlige stil! Der gik det op for mig at jeg heller ikke selv går med sprudlende smykker, men at jeg går efter det tidsløse, romantiske og rå udtryk! Altså skulle jeg nok simplificere mine smykker en del.Næste kollektion lavede jeg til Trendday som var inspireret af min kære mor. Jeg udviklede 3 forskellige personlige Dagmar kors, hver med sin historie og tryk. Samt 2 limited kollektioner herefter som blev udsolgt på rekord tid!
Det hele fik mig godt på vej og i slutningen af 2018 lancerede jeg vores ‘Panser kollektion’ som har været den bedst solgte længe. Den har kant, og giver ethvert outfit et personligt udtryk da du kan style kæderne nemt sammen.

Jeg har efterhånden udgivet mange smykke kollektioner og jeg glæder mig til at se hvad det næste bliver der inspirerer mig til at designe nye unikke pieces som man ikke kan undvære i sin garderobe. Mit ønske er nemlig at gøre mine smykker til en del af hele jeres stil og outfit og ikke bare en accessories. 

"Jeg var træt af at ægte sølv & guld smykker skulle være så dyre, derfor er jeg ikke gået på kompromis med kvaliteten af disse smykker, så de har høj belægning og kan bruges uden risiko for smykkerne skulle smitte af og blive grimme."

Alle mine smykker er lavet af henholdsvis messing eller rustfrit stål/stainless steel, med 18 Karat guldbelægning eller 925 Sterling sølvbelagt + e-coating for at beskytte materiale mod ridser og overflader. Jeg har arbejdet med fabrikker og produktion i mange år, derfor garanterer jeg også at kvaliteten er i top.

.   

Dette er en standard cookie-meddelelse, som du nemt kan tilpasse eller deaktivere, som du vil i administratoren. Vi bruger cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside.

PRIVAT POLITIK
Pre-loader