Brands Oversigt

BRANDS OVERSIGT
Modetøj til Kvinder

Her finder du en oversigt over hvilke brands vi har, hvad de hver især kan tilbyde. På denne måde kan du nemt finde nøjagtig den kategori du søger efter. Vi håber du nemt og hurtigt kan finde netop de produkter som du leder efter via denne side.

Camilla Krøyer Jewellery - Unikke dansk designet smykker, i form af kæder som panser, flad slange, rope og figaro kæder - men også unikke kollektioner af struktur/tekstur smykker. Smykkerne er kollektioner der matches på kryds og tværs af øreringe/hoops, halskæde/chokers, armbånd, ringe og ankelkæder.
LIMITED EDITION - jeg designer ca 2-4 gange om året, enten en kollektion eller et smykke som er limited-edition, som du kun kan købe så længe lager haves. Der er omtrent 50-200stk af vores limited edition smykker.

TRENDDAY DESIGN - Flere unikke styles! Hos Trendday har vi vores eget brands, som jeg (Camilla) designer - du kan forvente at se de nyeste trends. Vi ligger hovedsageligt vægt på kjoler og nederdele i prints, farver og med udskæringer og detaljer. Alle designs forhandles kun hos os, og er eksklusive designs oftest i en 100% viscose kvalitet eller bomuld. Der er limited editions designs, som kun vil komme på lager 1 gang, og herefter vil der blive lavet nye limited editions.

VILA - et feminint tøjmærke, et af de bedste brands til at være fast fashion! De fanger hvad der er i modebilledet og formår altid at være med på den seneste trends, af mønstre, farver, prints selv de små detaljer, flæser og udskæringer får du med i VILA's styles.
VILA's laver en bred vifte af styles, du kan hovedsageligt finde kjoler, nederdel, toppe, bukser, skjorter og jakker. 

OBJECT - et råt og feminint univers af tøj som er til den stilede pige/kvinde, som er klar på at mixe nye trends i hendes garderobe! Object leverer fede bukser, t-shirts, jakker og toppe, men er også meget dygtige til at ramme trends hvad angår kjoler. 
Dette er en standard cookie-meddelelse, som du nemt kan tilpasse eller deaktivere, som du vil i administratoren. Vi bruger cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside.

PRIVAT POLITIK
Pre-loader