Kunne du tænke dig, at blive set af over 400.000 mennesker hver måned? Hvis ja, så send os nogle billeder af dig iført dine køb fra Trendday. Når du tagger os på Instagram eller hashtagger med #trenddaydk, #trendday eller #teamtrendday, så reposter vi billedet på vores sociale medier - og så tagger vi selvfølgelig også dig!

Vi plejer at reposte alle billeder på enten Instagram, Instastory, Snapchat eller Facebook, hvor vi har over 80.000 aktive følgere - men billederne skal selvfølgelig passe ind i vores tøjunivers. Vi har derfor lavet en lille guide, så du kan få noget inspiration til at få taget en masse fede billeder. Følger du denne guide, ender dine billeder nok som "fast inventar" på Trenddays sociale medier ;-)
Find guiden her ➼ KUNDEGUIDE

Nøglen til Trenddays succes har altid været vores kunders kreative evne til at tage billeder og henvise til os. Gennem denne tilgang har vi formået at skabe et personligt tøjunivers, hvor der ingen skjulte agender er på billedet - you get what you see. Derfor elsker vi når vores kunder tager et billede, lægger det op på Instagram og tagger Trendday! 

Hos Trendday har kunderne en kæmpe indflydelse på, hvordan vi driver virksomheden. Vi elsker at vise vores kunder frem, og vi ved at mange af vores kunder har et lille bloggergén gemt i maven. Derfor udvælger vi et par kunder om måneden, som får lov at skrive et blogindlæg på vores blog, hvor der vil blive henvist til din Instagram.
Vi har alene på vores webshop over 400.000 sidevisninger om måneden, hvilket betyder, at både dit ansigt og blogindlæg bliver set og læst af mange tusinde danske piger og kvinder. 

Hvordan får jeg lov at skrive et blogindlæg hos Trendday?

1. Få inspiration fra vores kundeguide længere oppe og tag et fedt billede.
2. Smid billedet på Instagram og tag Trenddays Instagram samt brug vores hashtags.
3. Udover at få repostet dit billede, kan du få muligheden for at skrive månedens blogindlæg. Kunden med månedens bedste Instagrambillede får nemlig lov til at skrive et indlæg på vores Trendblog!

Hvad får du ud af det?

1. Et kendt ansigt på vores sociale medier og hjemmeside - du bliver set af mange tusinde danske kvinder og piger.
2. Mulighed for at vise dine bloggerevner.
3. Mulige nye følgere på dine sociale medier.
4. Bliver du valgt som månedens kunde, får du opstillet en profil med eget profilbillede og tekst - du kan se et eksempel lige HER.