Tjen penge på din blog eller hjemmeside hos Trendday.dk

Står du og mangler en passiv indtjening på din hjemmeside, blog eller vlog? Så har du muligheden for, at tjene nogle ekstra penge hjem hver måned. Igennem vores affiliate partnernetværk hos Partner Ads og Netbooster, er det muligt at hente forskellige bannere ned, og smide dem ind på ens blog/hjemmeside mm.

Selve banneret du bruger har en helt unik kode, således at du/vi kan måle og se hvor mange salg du laver for Trendday.dk. Når du har sørget for et salg for os, så får du 11% af salget/kommision. Dvs. hvis du sælger en jakke til 1000 kr. igennem din blog mm. så får du 110 kr. ind på din konto. 

Vi tracker salget op til 30 dage efter. Dvs. hvis personen du har henvist, går væk fra Trendday.dk, og kommer igen 14 dage senere, så er det stadig dig der får salget - og du får derfor stadig din kommision på 11%.

Nedenunder har vi opstillet nogle eksempler på hvordan, at man kan lave affiliate på ens hjemmeside/blog.

Irina the diva lavede et Blogindlæg om vores pels, og brugte et tekstlink "faux fur jakke" på sin blog. Kan ses på billedet.

Chelleblog lavede et blogindlæg, hvor hun lavede en collage og fortalte om hendes yndlings styles fra Trendday.dk. Klik på linket og se indlægget.


Nemt og gratis at komme igang hos Trendday
Vil du også bare i gang hurtigst muligt? Det er helt gratis for dig - så hvad venter du på?  
Du kan igennem linket nedenunder, oprette dig som partner og komme i gang med at tjene penge!

Kom i gang og opret dig som partner her ➼ https://www.partner-ads.com/dk/addpartner.php
Hvis du intet kender til affiliate, så kan du læse om hvordan det fungerer lige her ➼ https://www.partner-ads.com/dk/saadan-fungerer-det.htm