Valentines Dag hos Trendday

Kære piger, så er det snart Valentines Dag! ❤️

Den 14. februar blomstrer kærligheden igen på årets mest romantiske dag - og vi har lavet et lille indlæg til jer med nye, smukke styles, så I kan finde det helt rigtige outfit til at fejre i! 

Leder man efter en gave til en sød pige i stedet, så kan man selvfølgelig også finde inspiration blandt nedenstående styles. Skal du bruge hjælp til størrelser, må du endelig række ud til os via livechat, mail eller telefon! Vi er super klar til at give en hjælpende hånd.

1. Rød er hjertets farve, og vi indtager selvfølgelig Valentines Dag med den smukke LILLO SKJORTE med bindebånd i taljen. 2. Smykker er altid den perfekte gave - både til dig selv eller din date. Det smukke DAGMAR KORS med matchende kæde fra by Camilla Krøyer er en af vores mest populære styles. 3. Bliver det mere romantisk end blonder? FILLY BLONDEBLUSE er så fin til både nederdel og bukser - og så fås den også i lyseblå og hvid! 4. Februar betyder begyndende forår, og vi fylder garderoben med åbne sko - MELA RUSKINDSSANDAL er en ny favorit <3 5. Du kan matche den røde skjorte med et par LILLO BUKSER eller hoppe i en hvid T-shirt for at tone looket lidt ned. 6. Roser er symbolet på romantik, så derfor skal CALIBRA BLUSE selvfølgelig med i vores favoritstyles på denne dag! 7. Hvis det bliver lidt for meget med alle de blomster, så er SARAH DENIMNEDERDEL et råt men feminint alternativ. 8. MABEL SLÅ-OM KJOLE har flæser og den fineste røde farve, og så er prisen selvfølgelig lige i skabet. 9.  Accessories er prikken over i'et på ethvert outfit, og vores nye KAIA CROSSOVER TASKE med gulddetaljer hænger så smukt over skulderen, når du skal på date.

Happy shopping og glædelig Valentines Dag! 💕🕊🏹

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises