Trendday x Amazing jewelry Event

Hej Piger,

D.11 oktober afholdte vi et mindre event for nogle af mine veninder, som hver især havde haft købt hos os før og haft en god oplevelse! De fik lov til at medbringe et sæt nye øjne som ikke havde hørt om Trendday.dk før.

Det var virkelig stressende, fordi det var 1 dag efter vi var ankommet til Danmark fra Marbella. Og jeg endte med at løbe tør for helium, og rende strøget igennem for at finde en Jensens Bøfhus hvor jeg skulle fedte mig ind for at låne til mine 40 tommers balloner :-D

Vi have i samarbejde med Nohrlund fået cocktails serveret på flaske - kender i dét? Det er et virkelig ekslusivt og lækkert mærke som servere 3 forskellige slags drinks. Vi har før nævnt dem HER, da vi fik det serveret til YAS / Pieces Summer event.

Kender i 'sliders' som servere nogle lækre mini burgers - de findes i op til mange forskellige varianter og de er så gode!

Her er lige nogle billeder fra aftenen!

Trendday x Amazing jewelry Event

Trendday x Amazing jewelry Event

Trendday x Amazing jewelry Event

Trendday x Amazing jewelry Event


Der blev afholdt en konkurrence om en custommade vaskebjørnspels -> den med det sjoveste 'Myselfie' billede, ville vinde jakken! 
Trendday x Amazing jewelry EventTrendday x Amazing jewelry Event

Trendday x Amazing jewelry EventTrendday x Amazing jewelry EventDet var en rigtig hyggeligt aften, og der var ikke sparet på noget! Nanna Vores sødeste Pieces sælger, deltog i arrangementet og fortalte, samt fremviste, de kommende styles til både vinter og spring kollektionen. 

Det var super fedt at man kunne få et indblik i hvad trenden bliver, og dermed være lidt forkant ;-)

Kunne i tænke jer en eksklusiv invitation til vores event så tilmeld jer her ->

Kram Camilla 

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises