TRENDDAY // WEARING ALL GREY
TRENDDAY // WEARING ALL GREYTRENDDAY // WEARING ALL GREYTRENDDAY // WEARING ALL GREY
Hello Sweeties. Hvor er det dog skønt, at vågne op til sol over Aalborg. Det er lige til at blive i godt humør af. Hermed får I et lækkert outfit. Et gråt, simpelt og afslappet look. Jeg er helt vild med den sorte taske som findes her, den står hammer godt til det grå look. Hvad synes I? Den grå strik trøje er hamrende lækker og kvaliteten er så god - jeg blev helt overasket over hvor dejlig blød den er og kan lige så godt være ærlig og sige, at jeg lever i den lige for tiden - så klik den hjem HER. Alle items er fra Trendday og I kan klikke sko hjem HER, og bukserne findes i både sort & grå HER.


Jeg skal desværre arbejde hele dagen og møde ind igen her til aften - Ikke den fedeste fredag! Men i morgen går turen mod København for, at fejre min søsters fødselsdag. Så glæder mig til hygge, vin og masser af tøsesnak. God weekend til jer, girls. 
xoxo

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises