TRENDDAY // PINK SUIT
TRENDDAY // PINK SUITTRENDDAY // PINK SUITTRENDDAY // PINK SUIT
Trousers from Trendday (Here), Blazer from Trendday (Here),

Hey girls.
Hermed lørdagens look. Jeg havde en travl, men utrolig skøn dag, som blandt andet bestod af en bustur til København, møder, hygge med en skøn veninde og til sidst til fødselsdag hos min søster. Jeg var hoppet i mit nye og utrolig smukke suit fra Trendday. Er det ikke sødt? Jeg er helt vild med det, og har pludselig fundet ud af, at jeg faktisk er ret vild med lyserødt. Det er så cute og behageligt at have på. Jeg er helt vild med det girly look. Nu vil jeg nyde min aften med nogle skønne veninder med en masse tøsesnak. Kunne det blive bedre? Håber I får en skøn aften, sweeties <3 < 3

xoxo
Malina Kragmann

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises