TREND NEWS ➸ BOMBERJACKET
Hej igen søde piger! 

Så er den altså landet - Årets nyeste trend og vi glæder os helt vildt til I skal se den fra lidt forskellige vinkler. Det fedeste, og det som jeg personligt synes gør den lidt ekstra cool, er at man får 2 jakker for 1 pris, da du kan vende den på vrangen og har en helt ny bomber. Du kan derfor kreere nogle virkelig seje looks - no doubt! 

♡ Den kan klikkes hjem lige HER 
TREND NEWS BOMBERJACKET

TREND NEWS BOMBERJACKET
TREND NEWS BOMBERJACKET
TREND NEWS BOMBERJACKET
TREND NEWS BOMBERJACKET
Et styling tip fra os: brug den blå jakke til nogle fede high waist denim jeans og en basic tee - det giver virkelig et stilet look og lige nu er denim jo hottere end noget andet!

Den sorte anbefaler vi, at style med nogle læder leggings, evt kulotte bukser, en lidt lang hvid strik og giv det noget kontrast med nogle røde snøre sandaler. 

Denne uge har været temmelig hektisk, da vi lige nu igang med at støbe et blogger event sammen, som skal holdes på købmagergade hos vores PR og kommunikations bureau. Der kommer selvfølgelig også snart et rigtigt lækkert V.I.P kundeevent, hvor vi fremviser fremtidige kollektioner, de nyeste trends også er der selvfølgelig goodiebags!  

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises