SS20 Panser Styling
Min favorit sølv panser styling - først og fremmest så elsker jeg at bruge mine ankelkæder, og gerne style flere af dem sammen som her, jeg har kombineret ankelkæde sølv 3mm & ankelkæde sølv 7mm
Du kan nemt mixe de forskellige str. af panser til dit sommerlook - jeg har på billedet her Mallie Kjolen på og har både haft brugt den til et bryllup med stiletter men også til hverdag med sneakers og gjort den mere rå og feminin med de chuncky panser smykker, find alle her.


18 Karat guldbelagte Panser Smykker stylingHer har jeg taget Gemma Blazer sæt på, og stylet et simpelt panser guld-look. 
Fordi sættet er meget casual, kan jeg godt lide at gøre det sporty med sneakers og guld smykkerne går godt i spænd med hør-kvaliteten. Derfor har jeg givet den ekstra gas med ankelkæderne, for at i kan se dem i alle 3 størrelser. 

Halskæderne jeg har kombineret er de absolut bedst solgte størrelser! Det svinger faktisk ret meget med sæsonen, hvilke tykkelser/str. der bliver købt mest, men for tiden er det panser choker 5mm guld & panser choker 3mm guld

Alle ringene finder i her. Jeg har brugt 5mm i M/L og 3mm S/M.

Mit sidste smykke er mine øreringe - og dem har jeg på hver evig eneste dag! Så står det bare mellem om jeg vælger guld eller sølv, de er så fine og simple, men samtidig mega cool og kan bruges til en lang/kort kjole eller til jogging bukser og en tee - ja you name it! Men i finder dem lige her i guld og her i sølv .

Håber i kunne lide dette indlæg, jeg kommer med mange flere blog indlæg med tips og styling til nuværende sæson styles med mine smykker. 

Kærlig hilsen Camilla <3

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises