Sneakpeek - New brand!

Hej Piger :-)

Så var vi ude og se den nye Januar/Februar/Marts kollektion 2017!
Den er bare fin, og mærket er helt nyt for os, så det er ikke set på siden før.
Kan i måske gætte hvad det er? Det vil dem der følger os på Snapchat (@trenddaydk) ihvertfald vide..

Men se med nedenunder og få et indblik i de kommende tendenser, både i stof og stil!
Sneakpeek - New brand!
Sneakpeek - New brand!
Sneakpeek - New brand!
Sneakpeek - New brand!
Sneakpeek - New brand!
Sneakpeek - New brand!
Sneakpeek - New brand!
Først og fremmest - sæt, sæt, sæt! Altid sæt, never out of style hos os. 
Personligt er jeg også helt vild med 'pyjamas' stilen, som jo bare bliver ved - så tænker du måske, at det ikke lige er dig endnu? Så vend dig hellere af med det, because it's here to stay ;-)

Lige for at give lidt info om priser og kvalitet, så I har en bedre fornemmelse, nu når billederne ikke ligefrem udstråler 'jeg kan næsten mærke denne her bluse for mig', så får i det lige på skrift. 

Den første jakke er en af mangeee jakker, og det er en trench coat i denim med bindebånd og en masse revne og rå detaljer, som faktisk er forholdsvis varm, men vi anbefaler lige en strik eller cardigan under - men super sprød til at pifte dit outfit op med et par støvler.

De næste to sæt er i silke og er nok noget af det lækreste stof ever! Man kunne gå i det hele dagen, det er så blødt og behageligt. Vi var ret vilde med printet på det første, fordi det var afdæmpet, men ikke i for kedelige farver, og havde ligesom også lidt statement når man brugte det sammen. 

Derudover så var sæt nr. 2 også bare et 'jeg-må-eje-det-nu', så det skulle med! Det har en mega lækker detalje i taljen på nederdelen, både med den navy blå elastik som går ret godt i spænd med de små detaljer på selve sættet. Et mere roligt sæt men ikke i nærheden af kedeligt!
Men derudover var vi,  efter ordren var lagt, budt på lækker mad og vin, som I kan se på de meget pludselige mad billeder midt i det hele,  og endnu bedre har de personalegoder, som vi også fik benyttet - det er altså ikke dårligt! 

Følg med på SNAP (@trenddaydk) og se masser af hemmelige rabatkoder, konkurrencer, nyheder og alt muligt andet lækkert før dine veninder ;-)

Jeg håber I ellers synes, at det er fedt at se hvad der sker bagved Trendday, og følge lidt med i vores verden - vi vil ihvertfald gerne vise jer, at uden jer,  så er der ingen webshop for os.

Kæmpe virtuel krammer Camilla

Skriv en kommentar