Photoshoot med CKJ
Camilla Krøyer Jewellery er mit eget smykke mærke, som jeg startede meget stille op tilbage i December 2018.

Har du egentlig tænkt over, hvor meget ægte guld og sølv smykker kan løbe op i?
- Især hvis man som mig elsker at gå med en del forskellige styles på én gang, eller gerne vil tilpasse mine smykker til mine forskellige outfits.
Det problem ville jeg gerne løse for mig selv og alle andre, som ikke ønsker at gå kompromis med kvaliteten til trods for smykkernes pris.
Jeg har derfor sørget for, at alle smykker har høj belægning uden risiko for, at de skulle smitte af og se slidte ud efter blot kort tid.

 Dette er ofte tilfældet med de fleste smykker, som ikke er lavet af ægte guld eller sølv, men med den rigtige pleje, er mine smykker designet til at holde i lang tid.
Jeg har lagt stor vægt på, at designe mine smykke kollektioner ned til mindste detalje, så at de kan bruges sammen eller meget stilrent alt efter hvilket humør man er i.


Smykker bruges i mit tilfælde også, som et accessorie til ens udseende og personlighed  - Der er ingen grænser for hvordan man kan mixe og matche smykkerne på tværs af kollektionerne. Dette kan også ses på mine produktbilleder, hvor smykkerne stort set altid bliver sat sammen med hinanden på kryds og tværs. Et fashion-tip er; mix metallerne, så når du trenden før alle andre ;-)


 Størstedelen af mine smykker er lavet i rustfrit stål - dog har jeg også en eksklusiv kollektion, som er bestående af ædel metallet ægte sølv & sølv forgyldt med 18K guld. Den lange holdbarhed skyldes, at jeg belægger smykkerne med 18K guld eller 925 sølv af 5 omgange samt med en e-coating. Derfor vil du ikke opleve, at mine smykker efterlader dig skuffet.
Jeg har samlet en række forskellige looks ud fra de nyeste trends som vi kan forvente kommer til foråret 2021.


På billederne ses et mix af rå pastel farver blandet med neutrale toner og denim - mine smykker er med til at fuldende hvilket som helst look, og er med til at fremhæve ens feminine side - og da smykker heldigvis aldrig går af mode, så  er det virkelig fedt at man kan bruge alle mine smykker hele året rundt. Disse looks er inspireret af hvad vi kan forvente kommer til at trende i den nærmeste fremtid, og derfor har jeg sørget for at linke alle smykker i blogindlægget her, så du kan blive inspireret til hvilke smykker skal blive en del af din hverdag.

I kan shoppe mine smykker på Trendday.dk - men de seneste nyheder vil altid først blive udgivet på camillakroeyer.dk <3

Knus Camilla Krøyer

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises