Mix & Match vores prints!
Hej piger, 

Noget jeg har tænkt på længe, og virkelig bare været irriteret over! så snart jeg tager et sæt på med print i både overdel og underdel , så ender jeg med at ligne noget fra far til 4.... er jeg virkelig den eneste? 

Det håber jeg ikke, så jeg har lavet en lille guide til hvordan vi kan mixe de forskellige prints! De er nemlig alle så fine - misforstå mig ikke, jeg synes også at et helt sæt kan være cool, men man skal nok bare lige være typen!

I indlægget her har jeg valgt at kombinere udelukkende Y.A.S styles, deres PJ sæt med fulgeprint og plisse sættet som giver et mega fint look med de forskellige farve kombinationer i materialet! 

Scroll ned og se lidt forskelligt inspiration, så du kan kombinere det perfekte printede outfit uden at føle dig 'over the top'! Men jeg har også samlet sættene så i kan se dem og måske lade jer selv inspirere <3
Skjorte nr. 1 HER , Nederdel nr. 2 HER , Nederdel nr.3 HER
  
   

Jeg håber i synes indlægget gav lidt inspiration og ønsker jer en kanon lækker dag!

Knus C <3
 

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises