Lærke månedens kunde

Håber i nyder sommeren, selvom vejret ikke er noget at juble over.

Jeg havde på forhånd tænkt at sommeren herhjemme i Danmark ikke ville blive prangende, så derfor havde jeg tidligere i år bestilt en to ugers rejse!  Jeg er næsten lige kommet hjem og nu kan jeg ikke længere klage over ikke at have fået solskinstimer nok. Vi lagde ud med en uge i Miami med en masse shopping (sko selvfølgelig), men jeg ledte også efter tasker i håb om at mærkevare taskerne ville være en smule billigere. 

Vi var i et mall kaldt Bal Harbour Mall, super flot og sprængfyldt med dyre butikker (Chanel, Prada, Saint Laurent og jeg kunne blive ved), dog måtte jeg erkende at min pengepung ikke helt kunne klare en dyr rejse og en dyr taske. Så jeg valgte i stedet at købe den nyeste parfume Gabrielle fra Chanel, et armbånd fra Daniel Wellington og så gik jeg ind på nettet og købte den flotte taske Christi Crossover Rosa.  Jeg ikke kunne stå for den farverige taske efter alle de billeder jeg havde set på Instagram, og så var jeg i hvert fald sikret en flot taske her til sommer.

Lærke månedens kunde

Albia bukser fra Pieces

Lærke månedens kunde

T-shirt fra Pieces

Og som om at to ugers ferie ikke skulle være nok så tager jeg også snart på en tøse tur til Budapest med min mor og min søster. Med et til født pigeproblem, som jeg håber mange andre også lider under, står jeg altid og har tøjkrise når jeg pakker (især når det kun er med håndbagage, så skal man jo begrænse sig selv ekstra meget).

Men noget jeg er sikker på at jeg skal have med i år bliver min cowboy nederdel og den grå t-shirt i kan se på billedet. Nok også de blå Albia bukser og min nye Christi taske, det tror jeg ville fungere godt til en aften med kolde cocktails. Alt andet bliver sikkert pakket i sidste øjeblik hvis jeg kender mig selv ret.

Lærke månedens kunde

Faux fur Jakke fra TDY Design

Lærke månedens kunde

T-shirt fra Pieces

Dog skal der også være plads til lidt mere shopping i kufferten, måske noget nyt sports tøj eftersom jeg går en del i fitness. Jeg må se hvad der sker, men det bedste er, når man ser noget man bare må eje i stedet for at gå efter noget bestemt. Men alt skal jo ikke handle om shopping, vi skal da også ud og være kulturelle, bade i termiske bade og nyde en masse god mad og cocktails. 

Jeg får i hvert fald massere af sol og sommer i år, og det håber jeg også i får. Men trods vejret er den danske sommer jo skøn med alle de forskellige festivaller, koncerter og hyggelige arrangementer rundt om i landet.

Jeg ærgre mig sådan over, at jeg ikke kan nå til Grøn koncert i år, det plejer ellers at være en fast sommer tradition. Jeg håber i hvert fald at i nyder sommeren uanset hvad i laver, for det er med at nyde det så længe det vare inden hverdagen rammer os igen.

Rigtig god sommer piger

 

Kram Lærke

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises