Outfits to die for! 🎃


Hej piger 👻


Den mest skræmmende tid på hele året nærmer sig med hastige skridt. Og selvom man ikke går all in på kostumer, så kan man sagtens gøre lidt ekstra ud af sit outfit her til halloween - så skal du til halloween fest, så frygt ej! Jeg har samlet de lækreste styles som kan bruges til de kommende halloween fester, og som med garanti gør resten af selskabet død misundelig! Du kan se hele vores halloween kollektion HER.   

1. Hvis du leder efter et sort og elegant halloween look, så kan du fx style den lækre Fine nederdel med den stilfulde Bicca bodystocking - et mørkt og feminint look som passer perfekt til de kommende halloween fester. Er du mere til glitter, så er Yanna kjolen fra Y.A.S et musthave! Kjolen har en skrå flæsedetalje foran og et lækkert, strækbart materiale.     

Halloween makeuppen skal også sidde lige i skabet - og det er super sjovt at eksperimentere med uhyggelige looks, som man oftest kan lave med de makeup produkter man har liggende derhjemme. Det handler om at være kreativ, og hvis du mangler lidt inspiration så kig forbi Julie og Sofias YouTube kanal -> HOT BEAUTY STUFF og se deres flotte Halloween tutorials. 

Fine nederdel // 259 DKK. Bicca bodystocking // 229 DKK. Yanna kjole // 349 DKK. 
Lucca jakke // 1899 DKK. Lykke bluse // 299 DKK. Nittas top // 419 DKK.

 2. Hvis du vil have lidt mere power på tøj og makeup, så kan du fx style den røde VIBO BLAZER fra Y.A.S med et rødt makeup-look som på billederne ovenfor. Et look som både er skræmmende og smukt!  

Vibo blazer // 399 DKK. 

 

3. Vi har fået de fineste grønne styles hjem på shoppen, og de kan sagtens bruges som et fedt halloween outfit. Du kan fx style den grønne Balea Velour Maxi kjole med et par sorte støvler og et af vores fine smykker - et stilfuldt outfit som kan gøres lidt mere Halloween-agtigt med en dyster makeup. 

Balea Velour Maxi kjole // 549 DKK. Eldora jakke // 399 DKK. Eldora nederdel // 279 DKK. Tavla kjole // 549 DKK. Tanny jumpsuit // 599 DKK. Leah bluse // 299 DKK. 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

Skriv en kommentar