Guldregn hos Trendday

 

Kære piger, vi har alletiders juleoverraskelse til jer!

I anledningen af december, hvor vi forkæler os selv og hinanden, har vi besluttet at lave en lille nisseleg til jer!

I løbet af måneden udvælger vi nemlig nogle heldige ordrer, som modtager deres produkter sammen med en stor, flot guldbarre - du kan se, hvordan de ser ud på billedet herunder.

Guldregn hos Trendday

Er du en af de heldige, som modtager denne eksklusive (og super ægte 😉) guldbarre med din ordre, så har du altså vundet et hav af fede præmier, som kun vil gøre juletiden endnu sødere!

Først og fremmest, og vi tror, I vil kunne lide den her idé, vinder man et gavekort på 1500 kr. til Trendday, hvis man finder en guldbarre i sin ordre. Der er altså frit slag på ALLE HYLDER, og det synes vi er en ret fed julegave i sig selv ... men det stopper selvfølgelig ikke der!

Derudover vinder man nemlig en middag med Team Trendday i forbindelse med et arrangement med et af vores brands - det kunne fx være Copenhagen International Fashion Fair, som løber af stablen fra den 31. januar til den 2. februar i Bella Centeret - hvor du får mulighed for at møde nogle spændende mennesker, spise noget lækker mad og selvfølgelig se en masse fede, nye styles.

Sidst - men bestemt ikke mindst - vil du i samarbejde med Camilla udarbejde og designe en ny style hos TDY Design, og sammen finder I også ud af, hvad designet skal hedde. Hvis vi selv skal sige det, så synes vi, det er nogle SUPER cool præmier!

Du vil selvfølgelig også blive repostet på vores sociale medier, hvor du bliver set af mere end 68.000 følgere på Facebook og 25.000 følgere på Instagram.

Guldregn hos Trendday

Så er der ikke så meget andet tilbage at sige end held og lykke, tøser! Skynd jer ind på siden og find de sidste julegaver. Vi har dag-til-dag levering helt frem til den 22. december - og måske er det lige netop dig, der bliver den heldige vinder af årets fedeste julekonkurrence 😍

GLÆDELIG JUL FRA ALLE OS HOS TRENDDAY

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises