Gulddreng i pels fra Trendday!
Hey piger!

Vi har fået det vildeste tiltag hos Trendday! De fleste af jer kender nok Gulddreng - i ved ham der ligger nummer 1 på Spotify hele tiden ;-)
Historien bag Gulddreng & vores eftertragtede pels, startede med vores facebook konkurrence! Og vi ved jo alle at gulddreng elsker at lave mediestunts, og ligeledes elsker vi et godt marketing stunt ;-)

Vi bad jer tagge gulddreng i håb om at få lidt opmærksomhed på denne pels, fordi vi simpelthen var sikre på at han ville synes, den var alt for cool - og lige gulddreng materiale!

Han så opslaget, og vi aftalte at han absolut skulle have sådan en pels til hans næste optræden -Hvor fedt er det lige at flere nu kan sige, de kører samme stil som hele landets gulddreng!

Når vi går ind i noget, så gør vi det 100%. Derfor havde vi selvfølgelig købt det helt store ind til Gulddreng, da vi skulle sende jakken. På billedet kan i se en masse guldglimmer - men i kassen lå der selvfølgelig også to flasker champagne. 

Trendday sender pels til gulddrengTrendday - gulddreng samarbejde
Da vi havde sendt pelsen og champagnen, gik der et par dage, og så modtog vi et billede fra Gulddreng i pelsen. Dog fik vi en besked til billedet, hvor der stod at Gulddreng var super glad for pelsen, men at guldsmed var meget misundelig. Det kan ses på billedet her.
Vi er nu gulddrengs officielle pels leverandør , så i kan godt glæde jer til at se ham i nogle anderledes, skøre og unikke farver fremover!

Vi glæder os meget til samarbejdet med gulddreng, og i kan tro der kommer endnu flere fede tiltag fra Trendday.dk! 
Hvis du også vil have jakken Gulddreng har på, så kan du købe den lige her:
 

1 kommentar

  • gudjon den

    tak for rabat

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises