Ny Faur fux jakke netop landet!
Hej piger!

Nu skal i bare se en ny kreation - I har sikkert set vores lange Amelia jakke, men på grund af den store efterspørgsel har vi også fået lave denne faux fur jakke i kort model! 

KØB JAKKEN HER

 Faux fur jakken er designet med den alt for lækre store hætte - og så kommer den med skjulte lommer i hver side. Den er taljekort så den passer perfekt til den årstid vi har lige nu! Jeg lover jer for den skal nok holde jer varm.

Jeg glæder mig virkelig meget til at det bliver forår! Man kan evt. style jakken med et tørklæde, så man både kan føle man ser rigtig godt ud, men samtidig kan holde sig varm ;-)

Jeg håber i nyder jeres søndag til fulde! Jeg sidder på kontoret hele dagen med Kasper, og skal have kigget vores nye demo design af hjemmesiden igennem - og jeg kan godt love jer at den er så FIN, i kan godt glæde jer <3 Der kommer selvfølgelig et blogindlæg nærmere omkring den nye hjemmeside, lige så snart vi begynder og nærme os launch!
Knus C

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises