Cute top with details

Cute top with details

Cute top with details

Hej piger! 

Lige en update fra mig med et super lækkert outfit. 

Denne gang er jeg iført min Twilight Blonde Top, som har de sødeste detaljer. Toppen kan bruges til mange forskellige anledninger, da den både har et hverdags look men også et "going out" look. 

På billederne skulle jeg til brunch, og derfor passede den perfekt til mine hvide Joy bukser - som også kan købes her på shoppen. 

Jeg synes outfittet er en blanding af street og klassisk, da outfittet udstråler begge stilarter. Det er sjældent disse to stilarter kan blandes, men lige i dette tilfælde blander de sig selv. Hvilket jeg synes er fedt! Skulle jeg fx have en drink en aften, kunne jeg også godt finde på at hoppe i dette outfit. Jeg havde bare valgt at tilføje et par stiletter og slå håret ud! 

Find toppen her: https://trendday.dk/products/twilight-blonde-top

Find bukserne her: https://trendday.dk/collections/products/joy-hw-bukser

Hvis i vil have flere outfits tips eller lignende - kan i følge med her: www.josefinebak.com 

Knus, 

Josefine

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises