Cph fw at Bestseller
Modeugen var ovre os, og vi havde simpelthen så umådelig travlt! Vi gik fra det ene møde til det andet, til kollektionsfremvisninger & release events - det var selvfølgelig alt sammen en kæmpe fornøjelse!

Da vi har været en del rundt omkring, så deler jeg indlægget op i 2. Vi ligger ud med Bestsellers åbne arrangement.

Her var vi inde og se Y.A.S kollektionen for Juli, August & September - Samt en express kollektion der kommer til April/Maj.... OG den er to die for, den kommer i til at elske <3
Jeg har nedenfor samlet et sneekpeak på express kollektionen nedenfor. Som altid når vi er i bestseller huset har de disket op med lækker menu op, og gode drikkevarer - så man altid føler sig forkælet og i godt selskab under indkøb.

Efter frokost var vi taget forbi Pieces, og der var SÅ mange fine styles at vælge imellem! 
Temaet var ret meget over i de blå toner, så nu ved i hvilken farveskala i skal ændre garderobe til ;-)
Her er lidt forskellige billeder af det vi så, samt har vi tilføjet lidt få stk. smykker som vi bare synes er så klassiske, fine og minimalistiske. 


Husk hvis du vil være den første til at se med når vi er på indkøb, events etc. så add os på snapchat (trenddaydk) og kom med bagom vores iværksætter rejser :-)!

Nu skal jeg have skype-møde med min agent fra Kina for at sørge for at TDY Design, får nogle virkelig lækre designs allerede fra Marts af, i skal virkelig glæde jer til den kommende SS17 made by moi ;-)

I kan lige nu få 10% med rabatkoden 'TDY10' <3
Knus C!

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises