Bloggernes julegaveguide

Bliv inspireret af nogle af Trenddays yndlingsbloggere og deres julegaveønsker!

I anledningen af julen har vi inviteret et par af vores dejlige bloggere til at dele, hvilke styles der står øverst på deres ønskeliste i år. Som I nok kan forestille jer, så elsker vi selvfølgelig bløde pakker hos Trendday – hvad enten man er til kjoler, overtøj, bukser, en flot bluse eller en lækker nyt taske og alt derimellem! Vi har helt sikkert den perfekte julegave til dig eller den, du har kær.

 

AMALIE BROHUS

Bloggernes julegaveguide

Amalie har vores lækre AMELIA LONG FAUX FUR på i den smukke, olivengrønne farve. Jakken er desværre udgået, men du kan stadig finde den korte model: AMELIA SHORT FAUX FUR i samme farve.

Følg Amalie på Instagram @amaliebrohus

Bloggernes julegaveguide

Ultimativt juleønske for mig er en lækker jakke. Jeg har to Amelia faux fur jakker i forvejen, og denne smukke MISTY FAUX FUR må gerne blive en del af min samling. 

Bloggernes julegaveguide

Sko er altid en sikker vinder - jeg er særligt vild med ruskind, og kombineret med den smukke bordeaux farve, ryger disse skønheder direkte ind på min ønskeliste.

TILDE MUNKHOLM

Bloggernes julegaveguide

Tilde Munkholm i den populære MAE DYB-RYG KJOLE i sort og TDY Designs smukke, hvide taske. Tasken er desværre udgået fra vores sortiment, men du kan stadig få den lignende CHRISTI CROSSOVER TASKE i farven ocean!

Følg Tilde på Instagram @tildemunkholm

Bloggernes julegaveguide

Jeg ønsker mig NATHALIE OVERDEL, da den er super fin og lækker. Toppen har jeg tænkt mig at bruge som BH til dagligt, da jeg elsker soft bra. Derudover er den perfekt under en mesh top i byen.

Bloggernes julegaveguide

Efter min mening har SAGA CROSSOVER TASKE den helt perfekte størrelse, da jeg ønsker en taske, der kan indeholde alle mine små ting, som mobil, pung og makeup. 

JOSEFINE BAK

Bloggernes julegaveguide

Josefine Bak i den super cool BELINDE CAMO JAKKE fra minimum.

Følg Josefine på Instagram @josefinebak

Bloggernes julegaveguide

Jeg ønsker mig den fine PRIVA CROSSBODY TASKE, da jeg i januar starter i praktik som ejendomsmægler, og denne taske ville være perfekt til min dagligdag!

Bloggernes julegaveguide

Jeg ønsker mig TEODORA FAUX FUR, som vil passe perfekt ind i min jakkesamling. Jeg er sikker på, at den vil passe til mange af mine outfits!

 

Det var alt fra vores søde bloggerpiger i denne omgang <3

Vi håber, I har kunne samle lidt inspiration og måske fundet ud af, hvad jeres søster, kusine eller bedste veninde skal have i julegave? Hvis I har lyst til at se flere indlæg fra pigerne i fremtiden, så skriv endelig i kommentarfeltet! 

Glædelig jul fra alle os hos Trendday.

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises