Blogger @Miichellemunch viser sine smykker!
Måske har i set hende før? @miichellemunch er nemlig en super autentisk og meget personlig blogger. Jeg elsker at følge med i Michelles hverdag som er et lille univers af at være mor til 4, med skønhed og mode hvor hun samtidig får sammensæt de absolut fedeste outfits som er stilfulde, sporty men også nogle gange bare cool og afslappet! & som hendes IG bio siger 'tidsfordriv med et strejf af champagne' ;-)

Hun har stylet mine smykker og jeg har samlet dem her. På ovenstående billeder har hun 'Panser halskæde 7mm Guld' og 'Panser halskæde 3mm guld' Samt 'Panser ring 5mm guld'
Her har michelle stylet en af mine nye ss20 kæder nemlig 'Figaro halskæde 7mm guld' med sin mindste panser kæde, samt 'Figaro armbånd 5mm guld'. Som i kan se så har Michelle efterhånden fået fyldt sin smykke-garderobe op med mine designs og det er et fortsat samarbejde hvor i vil se meget mere snart! 

Michelle siger om smykkerne
'Det er lige mig! Jeg synes det er så cool at det er lidt chuncky, for uanset hvad du sætter det til af outfit, om det er t-shirt, denim skjorte eller fin kjole - også har det nogle gode priser. Man tænker ved en Panser Kollektion at kæderne er meget rå, men det kommer helt an på hvad man sætter det til. Det pifter ethvert outfit op, og priserne er budgetvenlige, og jeg er begejstret når vi alle vinder! Jeg er bare helt vild med dem!'

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises