Blogger @ibenberner viser sine nye smykker

Smukke @Ibenberner har stylet sine favorit sommer-looks med mine store kæder af 'Rope kæde 8mm guld' & 'Figaro halskæde 7mm Guld' 

Shop hele Rope-kollektionen her & shop hele Figaro-kollektionen her

Desuden kan du også få alle kæderne i en mellem str. og en lille str., de findes alle i både guld og sølv - eller shop alt fra mit smykke brand her.

Alle smykkerne er fra mit eget brand Camilla Krøyer Jewellery - Med mine smykker går du ikke glip af nogle trends. De passer til ethvert outfit, om det er farverigt, eller et casual look med sweat-set, blazer eller jeans. 

Iben Berner siger om smykkerne;
Jeg bruger mine smykker til alle mine outfits, de er nemme at style også er det fedt jeg kan mixe dem med mine egne. På den måde bliver mine smykker ikke bare en accessories men en personlig del af mit outfit. 

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises