Black Friday hos Trendday

 

Hos Trendday holder vi igen i år et brag af en Black Friday den 24. november. 

Sidste år var en helt fantastisk fest, og det kan vi kun takke jer, vores dejlige kunder, for – og derfor håber vi også, I er friske på endnu en hel dag med skønne tilbud, så I bl.a. kan få købt jeres julegaver, finde den perfekte kjole til julefrokosten eller nytårsfesten og så ellers bare forkæle jer selv helt vildt! Vi har nemlig købt stort ind af lækkert vintertøj med både striktrøjer, veloursæt og en masse flotte jakker, og så har vi som altid et kæmpe udvalg af smukke kjoler, der kan bruges til både jul og nytår.

Tilbud på hele shoppen

Black Friday hos Trendday

Hos Trendday er Black Friday er en af vores yndlingsdage på hele året, hvor vi får lov til at lave en masse fede tilbud og hygge vildt meget om jer. Vi har super mange sjove og spændende ting planlagt til jer, som vi har glædet os i rigtig lang tid til at dele med jer!

Først og fremmest er der 25% PÅ HELE SHOPPEN – og ikke nok med det, så kommer der timetilbud hver time fra kl. 11:00 om formiddagen, hvor vi giver vanvittige rabatter på fx en bestemt style, en kollektion eller en varekategori. Derudover kommer der selvfølgelig til at være en masse lækre konkurrencer, som I kan deltage i i løbet af dagen, hvor vi finder flotte styles, vi kan forære jer. 

Følg med på alle vores kanaler

Som noget nyt i år kommer vi til at lave livevideoer på Black Friday, hvor vi styler nogle forskellige outfits, kommer med gode tips til julegaveindkøb og smider nogle super lækre rabatkoder ud til jer, som et par heldige vindere kan nyde godt af – derfor er det vigtigt, at I holder øje med Trenddays Facebookside, når vi går live. Tilmelder I jer vores Black Friday-begivenhed på Facebook, så annoncerer vi, hvornår vi går live på siden, hvilket giver de hurtigste en fordel, når der deles rabatkoder ud!

Vores Black Friday-begivenhed på Facebook er faktisk ret vigtig at følge med i – her holder vi jer hele tiden opdateret på, hvad der sker på siden, så I kan få fat i de gode tilbud så hurtigt som muligt. Tilmeld jer begivenheden i dag og modtag alle opdateringer og nyheder om Black Friday. I skal også huske at følge med på både Instagram (trenddaydk) og Snapchat (trenddaydk), hvor der komme unikke rabatter og konkurrencer på begge kanaler!

Som I kan se, så har vi linet et super fedt program op til jer i år, og vi glæder os rigtig meget til at skyde Black Friday hos Trendday i gang med rabatter fra kl. 23:59 om torsdagen – så skal der shoppes løs til vildt fede priser!

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises