KUN ➸➸ 30 kr - for fragt!😍
Hej!
Ja, så er der altså store nyheder, og det inkluderer billigere fragt end nogensinde - alt sammen for jeres skyld <3

Vi har forhandlet de bedste aftaler på plads, så I nemt kan shoppe uden, at blive skuffet når man sidder tilbage og skal betale det samlede beløb. 
Vi kender alle den følelse, at man har fundet de lækreste items og styles, og så var de endda på tilbud! - men så når man til kurven, og øv så er fragten nærmest lige så dyr som en af tingene i kurven... MEN frygt ej ;-) nu er det blevet billigere end nogensinde, og du betaler altså kun en slik, for at få den hele vejen hjem til dig!

KUN 30 kr - for fragt!

Uanset om du er modtager eller afsender, kan du altid spore din pakke hos os, så det gør det helt sikkert at handle hos os, og endnu bedre, vi leverer også om søndagen! 
Og så tænker du måske, hvilken virksomhed er det, der har sådan en favorabel service? Ja, svaret er enkelt: DAO leverer hele året rundt! - DAO365 er et distributionsselskab, der leverer morgenaviser i hele landet samt magasiner og pakker bestilt på nettet. DAO365s budkorps sørger for, at din pakke bliver leveret om natten, mens du sover – så du har en skøn ting at stå op til.

Når vi har leveret din pakke, vil du modtage en sms om, hvor den er. DAO365 kan have leveret din pakke i din postkasse. Eller hvis pakken er for stor til, at den kan være i din postkasse, kommer vi pakken i en pose, som vi hænger på dør håndtaget til dit hjem – allerede før du står op. Hvis du har været så heldig, at få en rigtig stor pakke, som vores bud ikke kunne have på scooteren, så er pakken blevet leveret i en DAO Pakkeshop nær dig. Men det står tydeligt i den sms, du har modtaget, hvor din pakke befinder sig.
Hvis du er lidt i tvivl om noget, så kan du læse om dem lige her http://www.dao.as/

Også har vi udvalgt de fedeste striber til jer, vi er selv meget positivt overrasket over hvor lækker kvaliteten i de her trøjer er til den pris! De står fra 79kr lige HER

KUN 30 kr - for fragt!
KUN 30 kr - for fragt!

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises