Køb og betal lige når du har lyst!

Hey piger!

Mit navn er Camilla og er Co-founder hos Trendday.dk


Vi har for alles skyld nu lanceret Viabill på shoppen, så du nu kan shoppe for helt ned til 2kr. om måneden - og det er lidt sjovere ikke? Noget andet er at det faktisk er helt op til dig selv hvor længe du har lyst til at betale af på tøjet!
(Nederst i blogindlægget finder i en video, som beskriver konceptet til punkt og prikke)


Vi har lige fået de skønneste off-shoulder toppe hjem - De ligger forvejen til, en helt favorabel pris, af kun 149kr i 3 forskellige farver. Men du kan også nøjes med bare at, betale 6kr om måneden!

Køb og betal lige når du har lyst!

 

Alternativet er virkelig smart til dig som står, og mangler det perfekte outfit til weekenden, og der er stadig over en uge til lønnen tikker ind - så kan du altså istedet vælge at betale en del mindre.

Lad os så sige du får løn, og faktisk bare gerne have det helt ud af verden, at du har købt den top - ja så går du bare ind på 'min viabill' og overfører resten af beløbet - easy easy...

Lad os bare tage et eksempel: 

Vores Liana blonde kjole, som normalt koster 349(sat ned til 289), hvilket er en rigtig fin pris for en kjole i så fin kvalitet. MEN! Det kan selvfølgelig være man er i pengemangel på det tidspunkt man gerne vil have den. Derfor kan man under prisen ude til højre, se hvad man kan afdrage om måneden. Og hvis man ellers har råd til at afdrage 12 kr. om måneden, så kan man bare gå til sin kurv, vælge Viabill som sin betalingsmetode, og derfra kun betale små 12 kr. om måneden.

Hvis i vil se nærmere på vores TDY Design kollektion, så kan i finde den her ➼ SE KOLLEKTIONEN HER


Køb og betal lige når du har lyst!

 Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises