Berlin x PREMIUM fashion
Hej!
SÅ i sidste uge var vi som nogen havde bemærket i Berlin! 

Vi var blevet inviteret af BESTSELLER ned til modemessen, og var samtidig ude og se PREMIUM fashion fair - som er et KÆMPE arrangement der foregår flere steder i Berlin, hvor man tager en shuttle rundt fordi det simpelthen er gigantisk og du når absolut ikke at se halvdelen af det.

Vi var taget derned for at finde nogle nye unikke brands, som ikke før var set i Danmark, noget som kunne spice vores udvalg lidt op, og gik faktisk ret skuffede derfra - men vi fik noget inspiration til vores egne designs, og snakkede med en masse forretningsfolk som altid giver en massere af nye ideér! 
Så alt i alt rigtig spændende og sjovt at opleve. 

Vi tog om eftermiddagen videre til 'Solar Bar' - skylounge - her hostede de 4 bestseller brands (Pieces, YAS, Object & Noisy May), modeshow og fest hele aftenen. Det var rigtig gennemført som altid, og en fornøjelse at deltage i.
Kollektionen der blev fremvist var en lille del af det vi får her hjemme på det danske marked, men der var også nogle styles som vi bare skulle lade gå til tyskerne ;-)... 

Nu endte blog indlægget med at blive ret langt, og derfor så vil jeg bare lade billederne tale for sig selv, også kan i få et indblik i hvad vi nåede på de 2 dage vi var der <3
PREMIUM Fashion Fair
Her er vi taget videre til Solar Bar - Sky lounge 

Vi gik selvfølgelig ikke helt tomhændet derfra og har nye aftaler og ideér i ærmet vi snart slipper løs!
Knus C <33

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises