Amanda er månedens kunde!

Hey piger!

Jeg hedder Amanda, og jeg blev for kort tid siden spurgt af Trendday, om jeg ville lave et blogindlæg om mig selv og det fede tøj, jeg har købt fra Trendday.dk. Da jeg elsker at inspirere andre, var dette en oplagt mulighed.  

Jeg håber at i igennem blogindlægget får noget inspiration, så i kan få samme glæde af jeres køb som jeg har gjort! <3  

 

Trendday - kunde Trendday - kunde

 

 

 

 

 

Jeg handler hos Trendday ret ofte, og det er altid forskelligt, hvad jeg køber. Jeg har både købt bukser, et bælte, undertøj, T-shirts og toppe, som I kan se på billederne nedenunder. Jeg synes, Trendday har et stort og lækkert udvalg af tøj og accessories, så det er sjældent, jeg nøjes med at lægge én vare i kurven (ups).

Jeg har taget nogle billeder af mine køb - så hvis du klikker på billederne jeg har taget, så kommer du faktisk direkte ind på produktet! Den bluse jeg har på her på billedet ovenover, er mit nyeste køb hos Trendday. Den er fra Moves by minimum, og det er en str. S – det er næsten alt mit tøj. Jeg er 160 cm. høj, så jeg køber oftest bluser og bukser i str. XS/S.

Hos Trendday er de altid så servicemindet, hvilket nok også er grunden til, at jeg handler her så ofte. Leveringen er virkelig hurtig, og priserne er også til at overkomme – især for én som mig på SU.
Trendday - Amanda kundeTrendday - Amanda kunde

Jeg håber at i blev inspireret af billederne, og fik en fornemmelse af hvordan jeg plejer at sammensætte mine outfits fra Trendday <3 

Rigtig dejlig dag til jer alle!

Knus
Amanda

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises