Jeg styler bestselleren V-Body
Hej allesammen! :) 
I dag vil jeg for første gang prøve, at lave det jeg har kaldt "Hvordan jeg styler". Jeg vil vise jer nogle must-haves, det kan entet være bluser, bukser, toppe, kjoler eller accessories og vise jer en eller flere måder at style tøjet på. 
I denne uge, vil det handle om en af mine favoritter i mit klædeskab, nemlig denne fine V-neck bodystocking. 
Det jeg elsker mest ved bodystockings er at de passer til alle events. Om du tager den på når du skal ud med et par lækre "leather" jeans eller nederdel, eller som jeg har gjort, bruger den sammen med et par jeans til et mere casual outfit. 
Jeg har valgt at style bodystockingen med et par gamle ripped boyfriend jeans, for at få et mere afslappet look.
I kan finde bodystockingen HER og min taske kan i finde HER (-27% i rabat!!)
Jeg styler bestselleren V-BodyJeg styler bestselleren V-BodyJeg styler bestselleren V-Body

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises