OOTD i København
Hej piger!
Jeg er nu kommet hjem fra vinterferie og hverdagen er begyndt igen. Jeg var igår ved den smukke Marmor kirke i København, for at tage nogle billeder i mit nyeste yndlings outfit! Vejret var desværre ikke rigtig med mig,  da det blæste og regnede, men håber ikke det afspejler sig voldsomt meget i billederne. 

Kjolen kan i finde her: YASBRILLIANT DRESS . Jeg har stylet den med en rå læderjakke og et par høje støvletter, så den sagtens kan gå fra at være en hverdagskjole til en festkjole. Jeg har været så heldig at jeg stadig har brune ben fra vinterferien, og har undladt leggings til dette outfit.
OOTD i KøbenhavnOOTD i København

Fra min instagram (@anna_wissum)OOTD i KøbenhavnKnus, Anna <3

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises