Photoshoot - Location & Studie
Hej Piger,
Jeg tænkte, at give jer en lille tour rundt om det at drive Trendday, samt hvad vi går og laver bagved!
Så vi starter med den til tider lidt sjovere del. Nemlig diverse photoshoots, som jo både foregår på locations rundt i København, og i vores sædvanlige studie i Herlev. 
Photoshoot - Location & Studie
Photoshoot - Location & Studie
Photoshoot - Location & Studie
Photoshoot - Location & Studie
Photoshoot - Location & Studie

Her er vi ude med Linea Kalnæs og skyde location billeder i Hellerup, nær Tuborg, jeg kan garantere det er en kold fornøjelse til tider! Nedenunder her linker jeg til diverse produkter vi skød billeder af. Den altid søde Amalie Rosa, står for Make up & Hår og Martin Lindeblad er den altid noget så dygtige fotograf bag alle de billeder i ser på vores side! :-) 
Dette shoot endte vi med at bruge ca. 1,5 - 2 timer på inklusiv make up som tit variere mellem 20-45min. Efterfølgende varmede vi os på varm kakao og Joes Club ;-).. 

Vesten på første billede finder du her, en populær forårs frakke på billede nr.2 kan klikkes hjem lige her og findes også i sort (helt klart min favorit!). Vores 2 bestseller Moxi fjerjakke kan du finde her og den praktiske Double Chain Skuldertaske her i flere farver.

Her får i lige kort et par fotos fra studiet, som er den varmere men også nemmere del. Her er det lidt mere overskueligt, men med mange flere varer af gangen. Et shoot i studie bruger vi normalt ca. 3 timer på og har derefter omkring 250-300 billeder som skal beskæres til diverse produkter. 
Igen linker jeg lige nedenunder til diverse favoritter og produkter i ser på billederne.

Photoshoot - Location & Studie
Photoshoot - Location & Studie
På billede nr.1 finder i high neck blusen i 3 forskellige farver her, jeg foreslår en sammensætning med nogle boyfriend jeans og et par fede sneaks - det går man aldrig forkert i byen med!
De super fede og rå zip leggings kan shoppes her. Den noget så fine top, Liana Lace Top, er et design som er en del af vores nye (TRENDDAY) TDY DESIGN linje, som kommer i slut februar/marts - med få designs til at starte med!
Jeg kan kun sige glæd jer! - De er så fine, elegante og virkelig et minimalistisk garderobe MUST.

Den sidste jeg lige vil linke til er vores NYHED - Leather Lace Up Back Bluse køb her
Jeg håber virkelig i kunne lide mit indlæg! Knus 

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises