Girls night out!
Hej allesammen!
Igår var min veninde og jeg ude at spise på P.S Bar & Grill. Det er en tradition vi har hvert år, istedet for at købe hinanden julegaver, tager vi ud og spise, i biffen, i tivoli eller noget helt nyt. Det er SÅ hyggeligt at bruge tid sammen med hende og mere specielt end at købe hinanden gaver. 
 Girls night out!
Girls night out!
Girls night out!
Jeg havde min grå bluse, der krydser på ryggen på, min sorte skulder taske og et par løse sorte bukser. Jeg er helt vild med blusen, og at den har en åben ryg. Det kan se vildt fint ud med en sort blonde bh, som jeg havde valgt at tage på til. Billederne er taget af min ven, Oliver Sichlau, for en uges tid siden, men det var det samme outfit jeg havde valgt igår. 
Her er links til tøjet, hvis i er interesseret:
Kellie Bluse Grå & CC Cross Over Chain Bag og der er 25% rabat på hele hjemmesiden med koden: JANUAR
 På restauranten fik vi de lækreste pizzer, med lufttørret skinke, og de kan helt klart anbefales! Jeg fik Cola på flaske (der var virkelig overpriced), men er det bare mig, eller smager Cola bare meget bedre på flaske??
Hvis du tager derind om aftenen, kan jeg helt klart anbefale deres cocktails! De er lidt dyre, men lækre.
 
Min veninde og jeg satte os udenfor bagefter og drak en cafe latte i deres fine krystalglas. Udenfor er der varmelamper, så det var egentlig ikke så koldt, i forhold til at det var minusgrader. Men det var rigtig hyggeligt, og der er intet bedre end at gossipe lidt over en kop kaffe ;) 
Jeg har i øjeblikket vildt travlt med afleveringer, men jeg vil holde jer opdateret her på bloggen. 
Anna <3

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises