Lær mig at kende - Anna Wissum

Hej piger.

Jeg vil i dette opslag fortælle lidt om mig selv, så i ved hvem det er, der skriver her på bloggen.

Lær mig at kende - Anna Wissum

(fra min instagram @anna_wissum)

Mit navn er Anna Wissum, jeg er 17 år gammel og er bosat nord for København, i Hillerød. Jeg går i 2.g på Frederiksborg gymnasium og hf, hvor jeg læser på en samfundsfagliglinje. 

Jeg har siden jeg var 13-14 år været rigtig fascineret af sociale medier som Instagram, Facebook og Youtube. Og i dag er jeg heldig nok til, at der næsten er 15.000 mennesker der følger med på min instagram (@anna_wissum). Jeg poster billeder næsten dagligt, af alt fra tøj, mode, veninder, mad og drinks, til mine rejser. Jeg elsker at finde ny inspiration igennem andres blogge, Instagram og Youtube, så hvis du også er blogger, kan du linke din blog i kommentarfeltet, så vil jeg læse den! 

Når jeg til næste sommer bliver student, er min drøm at læse 2 semestre på Santa Barbara City College. Det er et college i Californien, jeg har hørt rigtig godt om. De har en masse interesante linjer og fag, men jeg hælder nok til at vælge "International Business" eller "Marketing". 

Det bedste jeg ved, er at rejse. I min familie lever vi efter mottoet "At rejse er at leve", og vi rejser til et nyt land hvert år! Jeg har allerede besøgt 23 forskellige lande inklusiv 4 kontinenter, og jeg vil gerne rejse hele verdenen rundt en dag. Min bror arbejder i Singapore, hvor jeg er heldig nok til at besøge ham hver sommer. I vinterfeiren tager min familie og jeg et smut til Dubai, og jeg glæder mig som et lille barn. Er der nogle af jer, der har været i Dubai før? Og kender I nogle seværdigheder, jeg skal se, mens jeg er væk? 

Håber i vil læse med her på bloggen, Anna <3 

 

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises