Musik for Dignity - Koncert Outfit

Hej allesammen ! 

I anledning af FNs Menneskerettighedsdag afholdt DIGNITY - Dansk Institut Mod Tortur  en udgave af 'Music for DIGNITY'. Det var en stor markering af denne vigtige dag, hvor der kom flere kunstnere, som optrådte gratis for at støtte DIGNITY. Annisette, Fallulah, Outlandish og Hymns from Nineveh spillede i løbet af aftenen og var med til at gøre opmærksom på torturens uhyggelige evne til at nedbryde mennesker på krop og sjæl samt nødvendigheden i, at vi står sammen i kampen om tortur. 

Det var en fantastisk aften, og jeg skal helt klart med næste gang !

Musik for Dignity - Koncert Outfit

Musik for Dignity - Koncert Outfit

Fotograf: Christian Richarz

Musik for Dignity - Koncert Outfit

Outfit detaljer !! fra min instagram(@anna_wissum)

Bodystocking: 

Til koncerten og receptionen havde jeg taget min fine Yasstella bodystocking på. Jeg elsker bodystockings, ikke kun fordi de er super flotte, men også at man kan bruge dem som toppe og til mange forskellige events, alt fra fester, fødselsdage, på date osv. Det unikke ved denne bodystocking, er det "nude" stof der er på indersiden, der får det til at se ud som om, at den kun er lavet af blonder. Stoffet er tykt og i lækker kvalitet. 

Tasken: 

Tasken, som tidligere nævnt, er et must! Den kan bæres på mange forskellige måder, og den fine "fold over" funktion benytter jeg mig meget af. Har fået rigtig mange komplimenter på tasken specielt, da jeg både bruger den i skolen og om aftenen. På billedet ser den ikke så stor ud, men rummelig er den. Jeg plejer at have 2-3 bøger og min mac book pro i den, og det kan den sagtens holde. Udover dette kan den jo bruges som en slags accessorie. 

 

Håber i kunne lide dette opslag! :) 

-Anna

 

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises