HURTIG LEVERING

BESTIL MED DAO INDEN KL.14.00 & MODTAG INDENFOR 24-48 TIMER.

KUNDESERVICE


TLF. 71 74 51 56 LIVECHAT KL.08.00-16.00

HURTIG LEVERING


24-48 TIMERS LEVERING MED DAO

FRI FRAGT


FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

FULD RETURRET


14 dages fuld returret.

VELKOMMEN TIL TRENDDAY

HER FINDER DU ET
MODERIGTIGT TØJ & SMYKKER

I 2015 blev TRENDDAY en webshop, der sælger tøj til kvinder og piger. Med hovedfokus på vores egne brands designet af Camilla Krøyer, bestående af TDY Design & Camilla Krøyer smykker. TDY Design er skabt af Camilla selv, og gennem mit eget brand får du adgang til lækre styles til favorable priser. Vi følger altid de nyeste trends, så du kan holde dig opdateret på, hvad der rører sig i modebilledet. Mit hovedfokus er kjoler i lange og korte modeller, som nemt kan bruges til alle kvinde kroppe! Dog sælger vi også andre brands, for hele tiden at fornye os og følge med trenden.


Derudover designer jeg eksklusive smykker som er både rå og feminine, og nemt kan matches til alle de fine tøj-styles du finder på siden. Min bedste solgte og personlige favorit er panser-kollektionen som jeg laver alle fremtidige kollektioner omkring, for at du kan mixe alle mine smykker på kryds og tværs.

Jeg sætter stor pris på at i følger med på min rejse
- Camilla Krøyer

SOM KENDT FRA

Søg på hele shoppen

Vi har tonsvis af produkter du kan finde her

Dette er en standard cookie-meddelelse, som du nemt kan tilpasse eller deaktivere, som du vil i administratoren. Vi bruger cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside.

PRIVAT POLITIK
Pre-loader